Ook in de grensstreek aandacht voor Pyjamadag

Het is vandaag ‘Nationale Pyjamadag’ in het Vlaamse basis- en secundair onderwijs. Meer dan 460 scholen hebben zich voor de actie ingeschreven. Ook in de grensstreek doen vele scholen hier aan mee. Op De Vuurvogel in Bree hadden vele kinderen een pyjama aan, evenals op Campus van Eyck in Maaseik.

Ook een foto van de Bednet-Pyjamadag-actie. Mail deze door naar: redactie@grenslandactueel.com

De actie van Bednet is voor alle scholen in Vlaanderen bedoelt. Bednet zorgt ervoor dat langdurige zieke kinderen en jongeren die niet naar school kunnen van thuis uit en samen met hun eigen klas toch de lessen kunnen volgen. Door mee te doen, tonen scholen en scholieren dat alle zieke kinderen en jongeren gesteund worden en maken ze Bednet breder bekend, zodat ze nog meer kinderen kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.