Toch busverbinding nieuwe ziekenhuis Maaseik

Ziekenhuis Maaseik

Na vele constructieve gesprekken die onder andere het gemeentebestuur van de Stad Maaseik met ‘De Lijn Limburg’ heeft gevoerd, is de kogel door de kerk. Het nieuwe ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik, zal een busverbinding krijgen.

Schepen Gunter Haeldermans: “Er zal binnengereden worden tot aan de voordeur van het ziekenhuis. De frequentie zal ieder uur zijn.” Deze extra dienst za de Stad Maaseik niets extra’s kosten. “Dat is een belangrijke ontwikkeling voor de inwoners in de gehele regio”, aldus schepen Haeldermans.

De soap rondom wel of geenbusverbinding tot aan de voordeur van het nieuwe ziekenhuis in Maaseik speelt al een hele tijd. “Het is fijn dat er nu een komaf aan gemaakt kan worden”, zo vertelt Gunter Haeldermans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.