Win je wishlist in Maaseik

Maaseik markt

De lente begint en de handelaars in Maaseik zijn blij met hun nieuwe voorjaarscollecties. Ideaal dus om zondag 19 maart te gaan voorjaarsshoppen in Maaseik. De ondernemers, verenigd in InMaaseik, geven aan dat zij dromen kunnen gaan waarmaken.

Zondag kan er bij de stand van InMaaseik op de Markt, een wishlist worden opgehaald. Hierop kunnen geïnteresseerden favorieten invullen, variërend van favoriete outfit, accessoires, beauty-producten, een favoriete lunchplek tot een favoriete plek om te overnachten. Dit centreert zich allemaal in de binnenstad van Maaseik.

na het invullen kan het persoonlijke wenslijstje terug bezorgd worden aan de stand van InMaaseik. Hieruit worden drie gelukkigen gekozen. Deze drie krijgen hun wenslijst ter waarde van duizend euro per persoon cadeau.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.