Vervangend veer is 1 april gestart (video en foto's)

Sinds afgelopen zaterdag is het fiets- en voetgangersveerpontje in Ophoven weer in de vaart. Het is een vervang-schip, omdat het eigenlijke elektrische voet- en fietsveer ‘President Willy Claes’ nog in onderhoud is.

In april vaart het fietsveer enkel in het weekeinde tussen 10.00 en 18.00 uur, vanaf mei alle dagen tussen 10.00 en 19.00 uur en in juni, juli en augustus tussen 10.00 en 20.00 uur.
In september wordt er dagelijks tussen 10.00 en 19.00 uur gevaren en in oktober wederom enkel in het weekeinde tussen 10.00 en 18.00 uur.

Een ‘rit’ kost één euro en er zijn meerrittenkaarten verkrijgbaar. Meerrittenkaarten uit 2015 zijn niet meer geldig en de nieuwe zijn tot 2018 geldig.

Per kaartje dat je koopt voor een overzet van één van de drie fiets- en voetveren van het RivierPark Maasvallei maak je kans op een leuke boottocht. Op de nieuwe tickets (zowel 1 rit als 10 ritten) zal een unieke code staan waarmee enthousiastelingen maandelijks een leuke boottocht kunnen winnen op de Maas in Maastricht, aangeboden door rederij Fransbergen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *