Vierde aanhouding schietincident Beatrixlaan

Politie motor

In het onderzoek naar het schietincident aan de Beatrixlaan in Geleen is opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om een man van 40 jaar uit Heerlen. Eerder werden al drie mannen van 24, 28 en 29 jaar uit resp. Stein, Maastricht en Heerlen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij dit misdrijf. Deze zitten nog steeds vast.

Het slachtoffer van het schietincident kwam in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari om het leven. Hij werd in zijn woning aan de Beatrixlaan in Geleen neergeschoten. Hij raakte zwaar gewond en overleed – ondanks medische hulp – ter plaatse aan zijn verwondingen.

De man uit die afgelopen vrijdag is aangehouden, wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Met de aanhouding van deze vierde verdachte is het politieonderzoek nog niet afgerond. Mochten mensen nog informatie hebben over dit schietincident dan kan dit altijd nog doorgegeven worden aan de politie via 0800-6070 maar natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *