Milities en schutterijen in Bree

Schietbomen schutterij

Van half oktober tot half november 2017 organiseert de Stedelijke Erfgoedraad Bree een tentoonstelling over milities en schutterijen in Bree. Centraal staat het schutterszilver met de prachtige herinneringsplaten en zilveren vogels.

De Stad Bree doet een oproep naar metaaldetectoeristen uit Groot-Bree en omgeving die bij hun speurtochten op Breese velden vondsten hebben gedaan die in verband kunnen worden gebracht met milities en schutterijen, bijvoorbeeld concentraties loden kogels, fragmenten of onderdelen van geweren of andere ‘militaria’, en die bereid zijn hun collectie mee tentoon te stellen.

geïnteresseerden kunnen dit via mail kenbaar maken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *