Nieuwe Dijkweg Kinrooi in 2017-editie Kennedymars

Fietspad Agropolis Kessenich

Op Paaszaterdag 15 april, vindt de 54ste editie van de Kennedymars Sittard plaats. Zo’n 3.000 wandelaars zullen dan voor de eerste keer kunnen genieten van een stukje nieuwe route in de gemeente Kinrooi, namelijk het nieuwe fiets- en voetpad tussen Kessenich en Geistingen, nabij Agropolis Kinrooi.

Net zoals bij de voorgaande edities, komt de Kennedymars de gemeente Kinrooi binnen via de Thornerweg. Voorgaande jaren ging het dan via de Schoorstraat en de Kerkstraat naar de Gaard en vervolgens via de Meierstraat en Kempweg richting Geistingen.

Nu de Agropolis-site inclusief het fiets- en voetpad op de dijk klaar is, zal de organisatie van dit nieuw stukje parcours dankbaar gebruik maken.

Na Thornerweg-Schoorstraat-Kerkstraat gaat het op 15 april via het nieuw aangelegde pad naar het bastion of evenementenplein in Kessenich. Daar zullen de wandelaars de Dijkweg nemen tot aan de Dalerweg.

Vervolgens gaan ze via het Dagstrandje naar het Vroenhof. In Geistingen pikken ze iets na de kerk de route van voorgaande jaren op: Beekstraat, Heerweg en Haansberg tot Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *