Voorbereidingen Pepelrock in volle gang

Wat begon als een geintje, is anno 2017 uitgegroeid tot een groots metalevenement in Molenbeersel: Pepelrock. Ook dit jaar zijn er weer diverse groepen die naar het festival zullen komen, dat in een sfeervolle tent nabij de voetbalvelden van Hoger Op Molenbeersel, acte de precense zullen geven.

In 2001 is de eerste editie van Pepelrock geweest. Anno 2017 heeft men een goed gevuld programma in een verwarmde tent met houten vloer. “Dat doen we voor de sfeer”, aldus Geert Baens van de organisatie. “We zoeken ieder jaar naar tribute bands om onze hoog gestelde norm te behalen. Als we de ogen sluiten, moet het nèt als de echte klinken”, zo vervolgt hij.

“Jaarlijks zitten we omstreeks 700 bezoekers per avond”, aldus Geert Baens.

Kaarten zijn online te verkrijgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *