Rijden onder invloed

Politie Maasland

Op de Europalaan te Dilsen stuitten agenten van de Politiezone Maasland donderdag 6 april om 04.45 uur ter hoogte van de school op een afgesloten beschadigd voertuig. Het voertuig heeft voor de school tegen het verkeerseiland met een verkeersbord gereden.

De agenten hebben enige tijd in de omgeving gesurveilleerd en troffen de bestuurder aan op de Borreshoefstraat alwaar hij zich verstopt had. De 53-jarige bestuurder werd onderworpen aan een blaastest die zp hoog uitkwam dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Het voertuig is weggesleept.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *