Jessica Segers nieuwe trainer damesteam FC Maasland NO

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Het damesteam van FC Maasland heeft Jessica Seegers aangeworven als trainer voor het damesteam van de club.

Jessica Segers, echtgenote van jeugdtrainer Pieter Segers en trotse mama van twee van de jeugdspelers Kobe en Simon, zal volgend jaar het damesteam onder haar hoede nemen. Jessica heeft zelf op het hoogste niveau gevoetbald bij SK Elen is voornemens het Kinrooise damesteam veel zeker heel veel bijbrengen. Binnenkort kunnen de dames ook genieten van enkele extra proeftrainingen.

De data worden binnenkort bekend gemaakt. Als leuk extraatje voor het nieuwe seizoen wordt het damesteam betrokken in het ontwerp van het nieuwe wedstrijdshirt! Geïnteresseerde meisjes die volgend jaar de clubkleuren van FC Maasland mee willen verdedigen kunnen zich aanmelden bij voorzitter Jan Vandeberg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *