Oud-voetballers van FC Kinrooi trappen een balletje

Het is een jaarlijkse traditie, die dit jaar voor de dertiende maal zal plaatsvinden, de B-reserven van FC Maasland Noordoost organiseren 12 mei een recreatietornooi. Hieraan nemen vele ploegen uit de regio deel. Voor de eerste maal zal ook een ploeg die is samengesteld uit spelers van het oude FC Kinrooi deelnemen.

Onder de spelers van FC Kinrooi is ook huidig burgemeester van Kinrooi, Jo Brouns. Voorzitter Jan Vandeberg van FC Maasland NO: “Jo Brouns bindt de voetbalschoenen nog eens aan. Hij was vroeger een zeer beloftevolle voetballer maar is omwille van rugproblemen moeten stoppen.”

Jo Brouns zelf reageert nuchter: “Het is eigenlijk niets bijzonders. We doen mee aan dit voetbaltoernooi, voornamelijk om er plezier aan te beleven.” Het is de eerste keer sinds lange tijd dat de voetballers op het veld zullen staan. “Wie weet krijgen we de smaak te pakken en wordt het een jaarlijkse traditie”, aldus Jo Brouns.

De voorzitter van FC Maasland NO heeft nog wel een mooie anekdote over de huidige burgervader van Kinrooi: “Hij heeft ooit in één wedstrijd zes doelpunten gescoord, en was dus een prima speler.”

Diegene die het zelf willen meemaken kunnen medio mei op de velden in Kinrooi terecht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *