83-jarige chauffeur sleept 30-jarige chauffeur mee op motorkap

politie-maasland

Een 30-jarige Maaseikenaar heeft zondagochtend 9 april ernstige verwondingen opgelopen bij een zwaar geval van verkeersagressie op de Rotemerlaan in Neeroeteren. De dertiger kreeg het aan de stok met een 83-jarige na een manoeuvre in het centrum. Toen het slachtoffer verhaal wilde halen en voor de motorkap van de tachtiger stond reed deze door.

De Maaseikenaar klampte zich vast aan de motorkap en viel er pas zeventig meter verder van af waarna hij nog eens werd overreden. De hulpdiensten brachten het slachtoffer met meerdere breuken over naar het ziekenhuis in Maaseik. De 83-jarige werd door agenten van de Politiezone Maasland gearresteerd. Hij werd vandaag voorgeleid aan de onderzoeksrechter.

Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

Het gerechtelijk laboratorium heeft in Neeroeteren nader onderzoek verricht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *