Gratis geld voor iedereen in de bibliotheek van Kinrooi

In het concept ‘Voor u gelezen’ is het niet de auteur zelf, maar een betrokken lezer die een boek komt voorstellen. Op woensdag 19 april gaat het om 20.00 uur in de bib van Kinrooi over Gratis geld voor iedereen.

Het probleem is niet dat we het niet goed hebben maar dat we niet weten hoe het beter kan. Daar gaat dit boek over: van een basisinkomen voor iedereen tot een werkweek van vijftien uur, van een wereld zonder grenzen tot een wereld zonder armoede.

Het is tijd voor de terugkeer van de utopie. Laat u meenemen op een reis door de geschiedenis en maak kennis met ideeën die tegen de tijdgeest ingaan, dwars door de oude scheidslijn van links en rechts heen. Deze lezing is een samenwerking met VormingPlus. U hoeft het boek niet gelezen te hebben om deel te nemen (5 euro). Inschrijven kan via www.vormingplus.be of mail
naar bibliotheek@kinrooi.be.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *