Kivoc U15 Jongens in het zonnetje

De sporters van Jongens U15 van Kivoc Kinrooi zijn in het zonnetje gezet. Secretaris Marleen Kirkels: “Bij aanvang seizoen 2016-2017 speelde binnen het bestuur het idee om eens in te schrijven voor de Vlaamse jeugd champignons league voor de U15 jongens van Kivoc. Dit heeft een bijzonder positief resultaat gehad.”

“Tegenwoordig weet iedereen waar Kinrooi ligt en wat Kivoc is, want dat we op de kaart staan moge duidelijk zijn”, aldus een trotse secretaris.

De Kivoc-jongens wisten onlangs de strijd om de derde en vierde plaats in Ename te winnen. Daardoor behouden ze hun tweede plaats in de algemene rangschikking, dus scoren ze zilver over het hele toernooi heen!

“We zijn dan ook oprecht mega fier als bestuur op deze toppers”, zo vertelt Marleen Kirkels. “Coach Stijn heeft met Jona, Han, Brent, Kobe, Sam, Glenn, Joeri, Sibren en Ferre een prima resultaat geleverd met brons afgelopen week en zilver over het algemeen.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *