Vuilnis wordt komende week alsnog opgehaald

Vanwege de spontane staking die maandag 10 april bij Van Gansewinkel uitbrak, kon er onder andere in Bocholt, Bree en Hamont-Achel geen vuilnis worden opgehaald. Afvalverwerker Limburg.net geeft aan dat er deze week alsnog gereden zal worden door de straten van de gemeenten waar het afval niet kon worden opgehaald.

Zo zal er woensdag 12 april door Bocholt worden gereden, om het PMD afval op te halen. Dit doet men op vrijdag 14 april in Bree, evenals in Hamont-Achel.

Limburg.net vraagt de inwoners van de ophaalzones die gisteren getroffen werden door de spontane staking, hun afval terug binnen te halen en pas opnieuw aan te bieden op de dag van de inhaalronde vóór 6.00 uur ’s ochtends.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *