Auto gekatapulteerd in Dilsen

politie-maasland

Woensdag 12 april vond om 09.35 uur een ongeval plaats op de Rijksweg. Een 72-jarige chauffeur uit Maasmechelen wilde met zijn Jeep de Pastoorstraat indraaien vanaf de Rijksweg. Achter de 72-jarige chauffeur reed zijn 48-jarige zoon.

De zoon, die met een Iveco reed, wilde eveneens de Pastoorstraat indraaien. Op hetzelfde moment reed een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Meeuwen op deze weg die de twee eerste voertuigen niet zag afslaan en hierdoor achterop de Iveco reed. De Iveco werd verder gekatapulteerd en raakte hierdoor de Jeep die vervolgens de haag bij een woning werd ingeduwd. De zoon van de 72-jarige Maasmechelnaar, heeft lichte verwondingen aan het ongeval over gehouden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *