G-team Maasland NO stelt twee uitdagingen voor

De teamleden van FC Maasland NO hebben voorzitter Jan Vandeberg van de voetbalclub uit Kinrooi en burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi uitgedaagd.

In een filmpje dat het team op social media heeft geplaatst, worden een tweetal vragen (cq. uitdagingen) gesteld. De eerste uitdaging is te zorgen voor een volledige bus met supporters wanneer het G-team uit moet spelen tegen Anderlecht.

De tweede uitdaging heeft betrekking op de Special Olympics die in mei zullen plaatsvinden in Lommel. Hiervoor vraagt het G-team 50 supporters om hen aan te moedigen. Deze 35ste editie van de Special Olympics is een grootse happening die zullen plaatsvinden gedurende het Hemelvaartweekend van woensdag 24 mei tot en met zaterdag 27 mei 2017. 3 400 atleten en 1 200 coaches, komende uit meer dan 300 clubs verspreid over heel België, zullen aan dit multi-sportevenement deelnemen, één van de grootste in België. De atleten zullen er schitteren, elk volgens zijn of haar capaciteiten, in een van de 19 sporten en aangepaste disciplines. Dit evenement brengt om en bij 10 000 personen samen en dankt zijn welslagen voor een groot deel aan de doeltreffende medewerking van ruim 1800 vrijwilligers per dag. Uit alle hoeken van het land komen ze toe om de organisatie in goede banen te leiden.

Het zal afwachten zijn of de uitgedaagde voorzitter en burgemeester de handschoen oppakken. Aan belangstelling voor de actie is inmiddels geen gebrek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *