FC Maasland NO overschrijdt kaap van 400 voetballers

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

Het komende seizoen zal FC Maasland NO meer dan 400 voetballende leden tellen.

De club bestaat sinds 2014 en is een samenvoeging van de voetbalclubs van KFC Kinrooi, Excelsior Ophoven-Geistingen en Blauwvoet Kessenich. Nadat eerdere gesprekken over een samengaan met alle clubs uit de gemeente Kinrooi spaak liepen, gingen de clubs in 2014 toch met elkaar onder één paraplu verder. De voetbalclub Hoger Op uit Molenbeersel bleef zelfstandig.

De fusieclub presenteert zich in de clubkleuren rood, wit en blauw. Destijds is voor fusie gekozen omdat de besturen van de drie fusieclubs eensgezind waren dat de tijd was aangebroken om de sportieve en gezonde rivaliteit om te zetten in constructieve samenwerking.

Dat de fusie geen windeieren heeft gelegd blijkt uit het feit dat er vele spelers en teams actief zijn. Het komende seizoen worden er een 30-tal teams in competitie ingeschreven. FC Maasland behoort hiermee tot de grootste voetbalverenigingen in Limburg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “FC Maasland NO overschrijdt kaap van 400 voetballers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *