Stad Bree zoekt helpende handen tijdens Halloweendorp

halloween

Dit jaar wordt er wederom gegriezeld op de Boneput, met Halloween, zaterdag 28 oktober. Het duurt nog even, maar de Stad Bree is al volop bezig met de voorbereidingen. Een vereiste is dat men voldoende vrijwilligers heeft.

De Stad Bree is op zoek naar verenigingen die een deel van de inkleding (locatie en animatie) voor hun rekening kunnen nemen. Dit geeft hen de gelegenheid om op griezelige wijze een centje bij te verdienen voor de clubkas.

Acts zoals heksensoep of toverdrank maken, mummydans, griezeltunnel, spoken vangen, poseren in een doodskist, voeltest met smurrie, griezelverhaal, kinderdisco, en zo meer zijn zeker welkom, maar het mag ook iets meer ‘out of the Halloween-box’ zijn.

Het Stadsbestuur ziet voorstellen graag tegemoet voor 15 mei. De organisatie van het Halloweendorp stemt alle ingediende acts op mekaar af en wijst daarna iedereen een plekje toe.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *