Buitengewone belangstelling voor Speel(T)goed van Fanfare Sint Isidorus

Koninklijke Fanfare Sint Isidorus Molenbeersel blikt terug op een bijtengewoon geslaagde editie van ‘Speel(T)goed. “We hebben een warme belangstelling gehad in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel'”, zo vertelt Wim Swennen, voorzitter van de fanfare.

Het was zaterdag 15 april de achtste maal dat de fanfare dit project uitvoerde. Dit jaar had men naast professioneel licht ook Popcorn Producties betrokken bij de organisatie. De 116-jaar oude muziekvereniging timmert nog steeds goed aan de weg. Door de vele aanwezigen weten we dat onze fanfare er nog steeds toe doet in de omgeving”, aldus Swennen.

Na afloop van de opvoering gingen de leden het gebeuren afsluiten. “Dit hebben we gedaan door gezamenlijk spek met eieren te gaan eten. Ik ben als voorzitter ontzettend trots op het behaalde resultaat”, zo besluit Wim Swennen.

Eerste Paasdag moest er opgeruimd worden. Vele kleine oogjes waren in De Stegel aanwezig om de handen uit de mouwen te steken.


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *