Geslaagd U17 Toernooi bij Hoger Op

Ook dit jaar werd er op de terreinen van Hoger Op Molenbeersel weer gestreden in een Internationaal U 17 tornooi met ploegen uit Wales, Nederland en België.

De strijd op zondag 16 april was soms hevig maar sportief en de spelers hebben genoten. “Daar hebben we het uiteindelijk voor gedaan”, zo reageert Matty Deben van de club uit Molenbeersel. “Iedereen is weer tevreden naar huis gegaan.”

Ook de weergoden waren de organisatoren van Hoger Op Molenbeersel gunstig gezind. “Op enkele spatten regen na bleef het droog boven de terreinen van HOM”, zo vertelt Deben.

Er werd om 13.00 uur gestart aan de voorrondes: Graig United A en B uit Newport (Wales), Brevendia uit Stramproy en uit België ploegen uit Gruitrode en Sparta Lulle en vanzelfsprekend Hoger Op Molenbeersel zelf.

“Het waren spannende uitslagen met ploegen die aan elkaar gewaagd waren”, aldus Deben.

Na de voorrondes werden de wedstrijden om de plaatsen gespeeld waarbij zelfs een strafschoppen-serie moest beslissen over winst en verlies. Uiteindelijk speelden Molenbeersel en Graig Uinited A de finale op het A-terrein zoals de èchte profspelers mèt grensrechters en trok Graig United na een spannende strijd aan het langste eind .

De eindstand:
1. Graig United A
2. Molenbeersel
3. Brevendia
4. Graig United B
5. Sparta Lille
6. Gruitrode

“We kijken terug op een bijzonder geslaagde tweede editie van dit internationaal toernooi”, zo besluit Matty Deben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *