Samenwerking Atletiekunie loont

De Grenslaupers werken nauw samen met de Atletiekunie als het over hardlopen gaat. Op 4 maart jongstleden startten 17 absolute beginners met hardlopen. Het doel was om in zeven weken tijd doelgericht trainen naar een duurloop (tempo niet belangrijk) van 25 minuten óf 3 km hardlopen aan één stuk te gaan.

Van de 17 beginners stonden er 14 aan de start bij de Grenslaup Vosseven aflevering 28 op Paaszondag 16 april. Helaas waren er 3 verhinderd. Gezamenlijk trainen wierp zijn vruchten af. Alléén kun je veel, maar gezamenlijk ben je sterker, heb je steun aan elkaar, deel je je pijntjes, pech, geluk, verdriet en vreugde met elkaar.

Deze groep heeft dat maar al te goed ervaren. Samen hebben ze de uitdaging aangenomen en samen hebben ze de uitdaging tot een heel goed einde gebracht.

Foto’s: Jos Smeets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *