Damesteam FC Maasland is er klaar voor

De eerste training van de dames van FC Maasland NO na de afgelopen competitie werd een succes. Vijftien dames stonden paraat om kennis te maken met de trainers Jessica en Eef. Onder een stralende zon werd meteen duidelijk dat er een stevige kwaliteitsinjectie werd gedaan.

Dat Jessica en Eef kunnen voetballen wisten de bestuurders in Kinrooi al. “Met de aanwezigheid van enkele nieuwe speelsters wordt het niveau alleen maar beter”, zo vertelt voorzitter Jan Vandeberg van FC Maasland NO.

In de rand van de training kregen de dames van de voorzitter enkele uitdagingen mee. Zo kregen ze mee om een mooie, originele naam voor het damesteam te bedenken en een ‘moodboard’ te maken rond het ontwerp van een voetbalshirt voor het damesteam.

Maandag 24 april om 19.00 uur trainen de dames opnieuw. De twee uitdagingen zullen dan samen besproken worden. Geïnteresseerden in het damesvoetbal bij FC Maasland NO kunnen nog steeds reageren bij de trainer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *