Vier gewonden na brand in vakantiepark Susteren

Brandweer Susteren Limburg-Noord
Bij de grote brand in een chalet in vakantiepark EuroParcs Resort Limburg in Susteren zijn dinsdagochtend 4 bewoners gewond geraakt.
Het park stond vroeger bekend als RCN Hommelheide. Dinsdagochtend rond 05.40 uur werd er groot alarm geslagen. Een chalet van buitenlandse werknemers stond volledig in lichterlaaie. Omdat het onduidelijk was waar deze waren bij het uitbreken van de brand, gingen de hulpdiensten naar hen op zoek. Rond 07.15 uur was de brand geblust.
Van de 7 bewoners, raakten er 4 gewond. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een persoon werd een tijdje vermist, maar is inmiddels ook weer terecht.
De brandweer laat weten dat er geen gevaar meer is voor de andere woningen op het park. Ook is er geen schade aan de andere chalets aangericht. Er is nog 1 blusvoertuig aanwezig voor het nablussen. De politie en het team brandonderzoek van de brandweer zullen daarna onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De politie heeft een 23-jarige man uit Tsjechië opgepakt die verdacht wordt van de brandstichting. Aangegeven wordt dat de man een verwarde indruk maakte.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Vier gewonden na brand in vakantiepark Susteren”

  1. Dit mag gewoon niet voorkomen op een vakantiepark wij gaan nooit meer terug naar resort Limburg jaren lang vaste klant geweest de mooie locaties krijg je niet als je reserveert moet je smeken voor een voorkeursplaats en dit moet je ook betalen schandalig de laatste keer staan we in de morgenuren op en tot onze grote verbazing is de achterruit van onze auto helemaal in stukken geslagen gelukkig hebben wij een goede verzekering maar dit mag niet gebeuren ook hadden wij veel last van ……..die daar werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *