Bouwwerken incubator Agropolis gestart

De bouwwerkzaamheden rondom de incubator bij Agropolis zijn van start gegaan. Kantoren én een bedrijfshal worden opgericht op het agro-bedrijventerrein van dertig hectare groot. Het wordt het eerste gebouw op de Agropolis site.

Agropolis verwelkomt bedrijven die een uniek, innovatief concept in huis hebben, en/of een meerwaarde kunnen bieden aan de andere aanwezige bedrijven op het domein of in de regio. Dit kunnen land- of tuinbouw gerelateerde bedrijven zijn, maar ook bedrijven die in eerste instantie weinig affiniteit vertonen met land- of tuinbouw.

Foto’s: Agropolis Kinrooi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *