Druk bezocht Maasland VIP Dinner (video en foto's)

Zondag 23 april werd bij FC Maasland NO in Kinrooi het voetbalseizoen afgesloten. Voor de jeugd waren er verschillende activiteiten. Daarnaast was er voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Opitter een VIP dinner, waarvan de opbrengst integraal naar de jeugdwerking van de voetbalvereniging ging.

“Sponsoring is voor een voetbalclub onontbeerlijk. Vanwege het feit dat Kinrooi weinig industrie heeft krijgen we vaker de opmerking dat sponsoring regelmatig naar het eerste team gaat. In dit geval kunnen we garanderen dat de opbrengsten vanuit de Maasland Foundation volledig ten goede komt aan onze jeugdwerking”, zo vertelt voorzitter Jan Vandeberg van FC Maasland NO.

“Kosten zoals trainers, jeugdcoördinatoren, onderhoud van de velden en zo meer, wordt hiermee gefinancierd”, aldus Vandeberg. “Het is een vrij origineel idee van FC Maasland NO. Drie jaar geleden zijn we hiermee van start gegaan”, zo vertelt de voorzitter.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *