Martin Boonen eerste Cultuurprijsdrager Stad Maaseik (video en foto's)

 

De eerste Cultuurprijs van de Stad Maaseik werd dinsdag 25 april toegekend aan oud-cultuurraad voorzitter Martin Boonen. Boonen heeft een ruime staat van dienst in het kader van cultuur in de Stad Maaseik.

Martin Boonen is voorheen voorzitter van de Cultuurraad Maaseik geweest. “Reden dat er nog niet eerder een cultuurprijs is uitgereikt, zal liggen aan het feit dat men dit voorheen niet zo belangrijk vond”, aldus Willy Simons, voorzitter van de Cultuurraad Maaseik. Voor de uitreiking van deze prijs werd een jury samengesteld die kon rekenen op de hulp vanuit de Provincie Limburg. “Het doet me deugd dat een van mijn voorgangers, deze prijs als eerste Maaseikenaar in ontvangst mag nemen”, zo besluit Simons.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Martin Boonen eerste Cultuurprijsdrager Stad Maaseik (video en foto's)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *