Negatieve verkeerscontroles

Politie Noordoost-Limburg

Het korps van Politiezone Noordoost-Limburg heeft in de nacht van 22 op 23 april 2017 op meerdere plaatsen in de Politiezone verkeerscontroles gehouden. Hier kwamen enkele opvallende zaken naar voren.

Zo werden er zeven overtredingen vastgesteld vanwege alcohol in het verkeer. Een tweetal overtredingen die de agenten constateerden waren voor drugs in het verkeer. In totaal werd er tijdens de controle bij drie chauffeurs het rijbewijs ingetrokken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *