Update wegwerkzaamheden centrum Bree

Op de Grauwe Torenwal in Bree schuiven de werkzaamheden op naar de buitenkant van de wal. Op 2 mei staan er twee wijzigingen van de verkeerssituatie in de buurt op de planning. Het stadsbestuur geeft aan dat personen die hier moeten zijn, hier rekening mee dienen te houden.

Op 2 mei gaat het kruispunt van de Opitterstraat met de Grauwe Torenwal terug open. De Opitterstraat wordt vanaf dan terug een éénrichtingsstraat. De rijrichting is van de Hoogstraat naar de Grauwe Torenwal.

Eveneens op 2 mei wordt de Leeuwerikstraat afgesloten aan de Grauwe Torenwal om de definitieve aansluiting te kunnen maken. De Leeuwerikstraat wordt dan tijdelijk een tweerichtingsstraat, in- en uit te rijden vanaf de Rode Kruislaan en doodlopend aan de zijde van de Rode Kruislaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *