Groots als Mineur gaat terug naar de mijnwerkerstijd (video en foto's)

Met ‘Groots als Mineur’ gaat de Koninklijke Stockheimer Harmonie Sint-Elisabeth Stokkem terug naar de tijd van de mijnwerkers.

Op zaterdag 13 mei vindt in de feestzaal van de Harmonie een opvoering plaats. “We gaan terug naar de tijd van de steenkoolmijnen in deze streek”, zo vertelt voorzitter Guy Voorjans van de harmonie. ” 30 jaar steenkoolmijnen is het centrale thema. Daarnaast is de toonladder ook in mineur, dus een mooie combinatie”, aldus de voorzitter.

In 2014 is de harmonie met een opvoering rondom één centraal thema met een solist en een entertainer van start gegaan. Dit jaar zal op 13 mei een workshop voor de klarinet gegeven worden door eerste solist Bart Watté van de Muziakkapel van de Gidsen.

Het muziekprogramma zelf start 13 mei om 20.00 uur in de eigen zaal aan de Senator G. Ruttenstraat 21 in Stokkem.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.