Itek verkast naar Lanklaar

Fietszaak Itek die momenteel in Rotem in een oude loods zetelt, krijgt een geheel nieuw pand in Lanklaar. De bouw wordt door Hendrikx Algemene Onderneming uit Meeuwen-Gruitrode, een bedrijf dat voor deze firma al meerdere filialen maakte.

De nieuwe winkel in Lanklaar zal 16.500 vierkante meter in beslag gaan nemen. “Bij het grote publiek stonden we enkel bekend als een fietsenwinkel, maar dit is de voorbije jaren enorm veranderd”, zegt zaakvoerder Rick van Cranenbroek. “Naast een ruim aanbod aan fitnesstoestellen, sportkleding en speelgoed, hebben we de laatste jaren ook geïnvesteerd om een zo volledig mogelijke tuinafdeling te kunnen aanbieden aan onze klanten. In deze afdeling kunnen klanten naast tuinmeubelen, grasmachines en tuingereedschap ook een groot assortiment zwembaden en accessoires terugvinden.”

“De verkoop van fietsen blijft wel onze core business”, zegt Rick. “Met onze achttien jaar ervaring in fietsenverkoop en –reparatie, komen we zelden nog voor verrassingen te staan. Door de enorme diversiteit aan artikelen, profileren we ons als een vrijetijdswinkel. Vandaar ook de slogan Uw vrije tijd, onze specialiteit!”

Itek heeft meerdere filialen. “In totaal werken er ruim 220 personen, aldus Rick van Cranenbroek. Het filiaal in Lanklaar zal de grootste worden. “In Leopoldsburg hebben we onlangs een bedrijfsruimte van 12.000 vierkante meter gerealiseerd, Lanklaar wordt dus nog ietsje groter”, aldus van Cranenbroek.

Verwacht wordt dat de oplevering in Lanklaar eind dit jaar zal zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Itek verkast naar Lanklaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.