Workshop: Plezant naar dromenland in Bibliotheek Kinrooi

Kinderen vlot naar bed laten gaan, is vaak een hele uitdaging. Sommigen hebben moeite om zelfstandig in slaap te vallen of worden ’s nachts wakker en willen niet meer slapen zonder mama of papa in de buurt. Soms willen kinderen zelfs helemaal niet naar bed en is elk excuus goed om het slapengaan uit te stellen. Helaas bestaat er geen wondermiddel om je kind elke nacht te laten slapen als een roos. Met goede slaapgewoonten en door positief te reageren op het slaapgedrag van je kind, kom je gelukkig al een heel eind. In de Bibliotheek van Kinrooi zal woensdag 5 april een workshop gegeven worden onder de noemer ‘Plezant naar dromenland.’

Deze praktische workshop is een aanrader voor ouders die voor hun kind een goede slaapstructuur en slaapgewoonten willen opbouwen. Je krijgt concrete tips en handvaten aangereikt om thuis toe te passen.

Het aantal plaatsen is beperkt (max. 12 personen). Inschrijven is gewenst.

De Uiterste inschrijfdatum is woensdag 29 maart 2017.

Deze Boekstart-activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Opvoedingswinkel Maasland, Ontmoetingsgroep ‘Eerste Stappen’, Bibliotheek Kinrooi en Bibliotheek Maaseik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.