Batterijen voor een nieuw speelplein in Kinrooi

In mei daagt Bebat alle Limburgse gemeenten uit om het grootste gewicht aan gebruikte batterijen per inwoner in te zamelen. Ook de gemeente Kinrooi doet aan de actie mee, om inwoners bewust met recycling om te laten gaan maar ook omdat deze actie de gemeente een splinternieuw speelplein kan opleveren.

Kinrooi is de uitdaging met Bebat aangegaan en schreef zich in voor de inzamelwedstrijd. De gemeente die de meeste batterijen per inwoner verzamelt, wint een splinternieuw, milieuvriendelijk speelplein. Inwoners van de gemeente wordt gevraagd hun steentje aan de actie bij te dragen.

“Ga thuis echt overal op zoek naar gebruikte batterijen (schuiven, zolder, keuken, berging, etcetera) of haal ze uit lang ongebruikte toestellen waar ze niet meer kunnen dienen. Breng de batterijen tot 31 mei binnen in één van de 15 Bebat-inzamelpunten in Kinrooi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *