Van Eyckfeesten in Maaseik voor ALS Liga

Zaterdag 20 en zondag 21 mei vinden de van Eyckfeesten plaats op de Markt in Maaseik. Op zaterdag wordt er gestart met het ‘Rimpelmatinee’. Dit jaar bijt de oudere generatie de spits eraf vanaf 13.30 uur. Artiesten zoals de Batsenklatsers, die Spatzl en Thijs Olijve zullen zorgen voor een gezellig programma.

Tot 16.00 uur kunnen de bezoekers meeswingen in een overdekt paviljoen met zitplaatsen. Desondanks wordt bezoekers geadviseerd zich te kleden naar de weersomstandigheden.

Vanaf 20.00 uur gaat het avondprogramma van start met ‘DJ Sebastien B’. Aansluitend zorgt de Limburgse topband ‘Wir Sind Spitze’, voor gezelligheid van de bovenste plank.
’s Zondags krijgen lokale kunstenaars, -kenners en liefhebbers de kans hun hart op te halen. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen aanwezigen genieten van de kunstmarkt. Van 11.00 tot 21.00 uur is er doorlopend gezorgd voor muziek. Dit met artiesten en bands uit de regio zoals Artstudio Daniel, Little Willy & The Blue Pills, Generation Gap en Revisited. Ook Groove-It Dancecrew is dit jaar opnieuw van de partij. Zij tonen ’s middags tweemaal hun beste moves voor het grote publiek. Om 16.30 uur sluiten de Van Eyckfeesten af met de funky beats van The Groovexperience Band.

Kortom een weekend gevuld met Limburgse top-ambiance en het enige openlucht feest op de Markt van Maaseik in 2017. De opbrengst van de Van Eyckfeesten gaat dit jaar opnieuw deels naar het goede doel. Dit jaar werd er gekozen voor de ALS Liga.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *