Brochure Achterolmen in ruim 90.000 brievenbussen

Vanaf dit weekend valt de nieuwe seizoensbrochure 2017-2018 van Cultuurcentrum Achterolmen in meer dan 93.000 brievenbussen in zowel Belgisch- als in Nederlands-Limburg. De brochure is in een nieuw jasje gestoken en draagt de naam Achterolmen magazien.

Op maandag 22 mei start de losse ticketverkoop bij Cultuurcentrum Achterolmen en op maandag 8 mei start de verkoop voor de huidige abonnees.

Cultuurcentrum Achterolmen staat het komende theaterseizoen 2018-2019 ook weer garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Urbanus, Natalia, Stef Bos, Nathalie Meskens, I Muvrini, Rowwen Hèze en vele anderen. Alle genres zijn vertegenwoordigd: muziek, humor, dans, muziektheater, toneel, musical, opera, operette, tributebands en wereldmuziek.
Er is ook aan de hele familie gedacht want op zondagvoormiddag staan er regelmatig educatieve en gezellige voorstellingen op het programma waaronder Peppa Pig, Shaun het Schaap, Brandweerman Sam en Dirk Scheele.

De gedrukte brochure is ook ter beschikking in Cultuurcentrum Achterolmen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *