Schlagerparade in Kinrooi

Vorig seizoen was de Schlagerparade het meest succesvolle evenement in de gemeentelijke programmatie van GC De Stegel. De toen succesvolle Mathias Lens is dit jaar opnieuw van de partij, samen met Laura Lynn en Yves Segers.

Samen met de schlagershowband kan men ze aan het werk zien op zaterdag 20 mei vanaf 20.30 uur. Tickets zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar in voorverkoop (15 euro) bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel (089-30.08.42). Indien niet uitverkocht, kan men de dag zelf aan de kassa ook nog binnen voor 20 euro per persoon.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *