Clement Metaal & Techniek omvangrijke onderneming (advertorial)

Clement Metaal & Techniek BV uit Weert is al 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van machines, modules en- apparatenbouw, machineonderdelen en kleine constructies. Na in 1991 te zijn gestart als eenmanszaak, is Clement Metaal & Techniek uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming.

Clement Metaal & Techniek ligt op een goed bereikbare locatie op industrieterrein ‘De Kempen’ in Weert. Het bedrijf is gevestigd in een modern bedrijfspand, dat voorzien is van een productiehal van 6000 m2. Binnen en buiten deze muren is heel veel mogelijk.

Kwaliteit staat bij Clement Metaal & Techniek altijd voorop. Zij voeren een eigen kwaliteitscontrole. Hiernaast zijn ze in het bezit van het VCA**- certificaat en al jarenlang aangesloten bij de Metaalunie.

De medewerkers werken samen in verschillende disciplines. Zij zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied, wat resulteert in accutaresse, deskundigheid en veelzijdigheid. Zij bedenken inventieve en innovatieve oplossingen voor de soms complexe wensen van de klanten. Bovendien staan ze bekend als een erkend leerbedrijf waarin onze interne praktijkopleiders zorgen voor het opleiden van (jongere) medewerkers tot specialist.

Kenmerkend is de hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende service die men biedt. Goed contact met de klant is erg belangrijk voor Clement Metaal & Techniek BV. Zij luisteren naar u en komen, als u dat wenst, eerst naar uw bedrijfssituatie kijken. Men gaat aan de slag op basis van uw wensen en leggen samen met u afspraken zorgvuldig vast. Klanten weten op deze manier precies wat ze kunnen verwachten. Om de transparantie compleet te maken houden ze u ook in de productiefase nauwkeurig op de hoogte van de voortgang.

Clement Metaal & Techniek maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. In combinatie met de beste technieken vervaardigen zij hiermee constructies van de hoogste kwaliteit. omdat ze een groot aantal totaalprojecten uitvoeren beschikt men over een grote hoeveelheid materiaal. Zo kunnen ze alles in eigen beheer realiseren waardoor ze kosten en planning strak in de hand houden.

Clement Metaal & Techniek BV is trots op de klantenkring die we in ons bestaan hebben opgebouwd en die bestaat veelal uit gerenommeerde bedrijven.

Er zijn nog enkele vacatures bij het bedrijf. Interesse? Check dan de vacature-site.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *