Bibliotheek Stramproy zoekt versterking op zaterdag

Bibliotheek bieb

De Roojer bieb wordt zeer succesvol gerund door vrijwilligers. Helaas bleek dat noodzakelijk om de bieb open te houden en daarmee vele bezoekers ten dienste te zijn. Die groep van vrijwilligers is rond de 15 personen groot, en is onderling in staat om alle voorkomende bieb-werkzaamheden te verrichten.

Als bezoeker merk je dan ook dat de voorzieningen in de bieb nog steeds kloppen, en dat je welkom bent in de bibliotheek.

Nu is de groep vrijwilligers door omstandigheden met name op zaterdag uitgedund. Op deze ochtend van 10.00 tot 12.30 zoekt men versterking. Wil jij in een leuke omgeving, een bijdrage leveren aan deze voorziening? Meld je dan aan bij het Bibliocenter in Weert, of in de eigen bieb in Stramproy.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *