Fietsen met Gezinsbond Molenbeersel

Op dinsdag 20 juni 2017 organiseert de Gezinsbond Molenbeersel een dagfietstocht naar de ‘Mussenburghof’ in Bree. Het is een tocht van ongeveer 7,5 kilometer. Op zowel de heen- en terugtocht is een pauze voorzien.

Voor 20 euro per persoon is er een 3 gangenmenu inclusief aperitief verkrijgbaar. Wie deze dagtrip met de Gezinsbond Molenbeersel wil meemaken dient 20 juni om 8.30 uur klaar te staan op de parking van De Stegel in in Molenbeersel.

Inschrijven kan voor 4 juni 2017 bij Mène Broens 089 – 70 39 87 of Jan Stals 089 – 70 11 44

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *