Fotoactie vaderdag win een exclusief werfbezoek

Na de fotogenieke mama’s, mogen nu de Breese papa’s eens blinken op de facebookpagina van de Stad Bree. Stuur voor 5 juni een toffe foto van jouw papa (of de papa/opa die je in de picture wil zetten) door via e-mail en verras hem op vaderdag met een plekje in de papacollage.

De papa’s van de 4 leukste foto’s worden uitgenodigd om op dinsdag 13 juni om 15.30 uur een exclusief bezoekje te brengen aan onze bijna afgewerkte werf aan de Grauwe Torenwal. Samen met hun nageslacht, natuurlijk.

Er wordt wel eens gezegd dat papa’s de nieuwe mama’s zijn :-). Het gemeentebestuur twijfelt er dan ook niet aan dat hun zorgende kwaliteiten top zijn en dat ze hun hand niet omdraaien voor een mandje strijk! Maar…

…ongetwijfeld vindt jouw exemplaar het ook wel eens leuk om als een echte bouwvakker lekker stoer tussen de machines en materialen te flaneren. Het stadsbestuur zorgt voor een persoonlijke rondleiding met actie, zodat er een leuk papa-zoon of papa-dochternamiddag van gemaakt kan worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *