Humaniora Dilsen-Stokkem zet spellingkampioenen in de bloemetjes

De vijfde editie van de spellingwedstrijd voor leerlingen uit het eerste en tweede jaar van de Stedelijke Humaniora Dilsen-Stokkem is alweer een feit. De afgelopen weken streden weer heel wat jongens en meisjes voor de titel van spellingkampioen. Ook enkele leerkrachten durfden het aan om hun kennis van de Nederlandse spelling te testen. Eredirecteur Laurent Delbroek maakte graag tijd vrij om het finaledictee aan hen te komen voorlezen.

Bij de eerstejaars veroverden Krissy Mostard, Leander Laarmans en Kyra Van Malde de top drie. Kato Stienen, Luana Di Giorgi en Britt Boutsen (de winnaars van 2016) behaalden samen met Tya Jeegers en Evelien Bas de titel van spellingkampioen bij de tweedejaars.

Ook bij de leerkrachten domineerde het vrouwelijk geslacht. Hanne Gimbrere, Katrijn Hansen en Anneleen Brouns mogen zich eveneens spellingkampioen noemen. Schepen Sofie Vandeweerd was er bij om alle winnaars een leuke prijs te overhandigen.

Foto’s: Stedelijke Humaniora Dilsen-Stokkem

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *