Politie Maasland neemt zeven rijbewijzen in

politie-maasland

Maandag 29 mei heeft de politiezone Maasland op enkele plaatsen in haar verzorgingsgebied controles uitgevoerd.

Tussen 15.00 en 17.00 uur werd op de Kinrooiersteenweg in Maaseik op snelheid gecontroleerd. Hier kwamen 477 passanten langs, er waren 97 overtredingen, waarvan bij twee bestuurders de snelheid zo hoog was dat het rijbewijs meteen voor vijftien dagen werd ingevorderd. Deze chauffeurs reden respectievelijk 120 en 156 kilometer per uur, daar waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

Tussen 18.30 en 20.00 uur werd op de Boslaan in Dilsen-Stokkem op snelheid gecontroleerd. Van de 698 passanten werden er 114 chauffeurs een overtreding vastgesteld. Bij vijf personen werd het rijbewijs onmiddellijk voor vijftien dagen ingenomen, omdat zij met snelheden reden, tussen 140 en 159 kilometer per uur.

Verdere opzienbarende zaken waren dat één persoon op een brommer geen helm droeg, er vijf personen werden aangehouden die geen gordel om hadden, er drie personen hun gsm gebruikten onder het rijden en er één chauffeur was die geen nummerplaat en zwaailicht op een bandenkraan had.

De politie Maasland spreekt van een reguliere controle.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *