Mogelijk vergiftigd gehakt langs kanaal Bocholt

Nabij de Vriendschapsbank aan het kanaal in Bocholt hebben wandelaars ontdekt dat er stukken gehakt op de grond liggen. Het vermoeden is dat het gehakt vergiftigd is, gezien de kleine porties die op verschillende plaatsen zijn teruggevonden. Momenteel wordt er onderzoek verricht.

Wandelaars ontdekten het vlees, waarbij het vermoeden kwam dat het gehakt mogelijk vergiftigd was en voor honden dodelijk kan zijn. Begin mei was eenzelfde melding aan het kanaal in Neeroeteren. Naar mogelijke motieven wordt onderzoek verricht. Dierenartsen roepen op om waakzaam te zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *