Actie tot behoud pinautomaat in Ell

geldautomaat

Na de recente plofkraak in Ell is de Rabobank haar beleid met betrekking tot pinautomaten aan het herzien. Dit zou betekenen dat de automaat in Ell mogelijk definitief zou verdwijnen. Enkele verontruste inwoners van Ell hebben zich samen gepakt en zijn een actie gestart met als doel het behouden van een pinvoorziening in Leudal-West.

Op internet kan men een steunbetuiging achterlaten. Eén van de actievoerders is Michel Graef van politieke partij Samen Verder: “We hopen op veel steunbetuigingen zodat we bij de Rabobank kunnen lobbyen voor het behoud van de pinautomaat in Ell of te voorzien in een alternatieve pinautomaat voor Leudal-West.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.