Golfdag Crossmoor Charity Cup

Op vrijdag 9 juni 2017 wordt op de baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden ten bate van een bijzonder Weerter project, te weten het Jeugdsportfonds Weert e.o.. Een fonds dat het mogelijk maakt om kinderen van zeer armlastige ouders aan het sporten te krijgen.

Dit jaar is het al weer de 4de editie van de Crossmoor Charity Cup en de afgelopen 3 edities brachten erg veel geld op; in 2014 ruim € 40.000,00 voor het Toon Hermans Huis Weert, in 2015 een bedrag van ruim € 45.000,00 voor de Voedselbank Weert en in 2016 € 56.000,00 voor het Franciscus Hospice Weert.
Ieder jaar weer is dit alleen maar mogelijk dankzij zeer veel golfers op die dag, dankzij de deelnemers aan de after golf party en dankzij een zeer groot aantal sponsoren uit de wijde omgeving van Weert!

Uitgangspunt voor Crossmoor Sport B.V. als eigenaar van de gelijknamige golfbaan in het Laurabos gebied, is om ieder jaar een bijdrage te leveren aan bijzondere projecten in Weert e.o., om mensen en organisaties te helpen bij hun goede werk.
Werk en activiteiten, die nu door opdrogen van subsidies en het wegvallen van sponsorbijdragen, steeds lastiger uitvoerbaar worden.

De Crossmoor Charity Cup 2017 staat geheel in het teken van het Jeugdsportfonds, in dit geval voor Weert e.o.. Zij maken het mogelijk om kinderen van armlastige ouders toch lid te laten worden van een sportvereniging en dat ze een basis outfit krijgen om die sport te beoefenen. Het Jeugdsportfonds werkt met eigen consultants die met een kritische inventarisatie bepalen wie hiervoor in aanmerking komen. Bij een toewijzing wordt door het Jeugdsportfonds het lidmaatschapsgeld rechtstreeks betaald aan de bewuste vereniging en ook de aankoop van de sportoutfit wordt rechtstreeks betaald aan de leverancier. M.a.w. er wordt geen geld uitgekeerd en alles blijft onder beheer van het genoemde fonds.
Het Jeugdsportfonds werkt landelijk en wordt door zeer veel bekende sporters als zijnde ambassadeurs gesteund. Hun werk is zeer succesvol hetgeen blijkt uit de grote financiële bijdragen die mede dankzij hun inspanningen jaarlijks kunnen worden opgehaald waardoor kinderen die geen kans zouden hebben om te mogen sporten dit toch kunnen gaan doen. En sporten is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van een kind.

De organisatie van de Crossmoor Charity Cup draait op volle toeren, het spelersveld is uitverkocht en bedrijven in en rondom Weert zijn benaderd om een financiële bijdrage te leveren. Zij weten dat deze dag ook voor hun bedrijf belangrijk kan zijn d.m.v. hun naam eraan te verbinden en op meerdere manieren onder de aandacht te komen van de dagdeelnemers.

Op vrijdag 9 juni a.s gaan meer dan 120 golfers spelen om de grote Crossmoor Charity Cup en maken ze ook kans op het winnen van een auto door een “hole-in-one contest”. Na de wedstrijd wordt er een sponsortreffen georganiseerd en aansluitend worden de avondgasten verwacht die worden getrakteerd op een gezellig en smakelijk programma met daarin o.m. een veiling door een professionele veilingmeester.
Om 22.00 uur die avond zal de opbrengst van deze heel bijzondere dag bekend worden gemaakt en ook dit jaar zal al het mogelijke worden gedaan om een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren.
Nadere informatie omtrent deze dag is op te vragen via e-mail.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.