Harlindis en Relindis Maaseik wint de Vlaamse houtproef tweede jaar op rij

Harlindis Relindis

De leerlingen van Harlindis en Relindis Maaseik namen voor het tweede jaar deel aan de Vlaamse Houtproef, volgens kenners een vaktechnisch moeilijke proef in de categorie BSO. Vorig schooljaar haalden ze de eerste, tweede en vierde prijs binnen. Met 14 genomineerde leerlingen (op een totaal van 26) was het dit jaar nog beter.

Laureaten waren Jelle Dirckx uit Rotem met de eerste prijs, Daniëlle Joris liet met haar tweede prijs zien dat houtbewerking ook weggelegd is voor meisjes. Jens Bongaerts en Niek Verhaeg deelden samen de derde plaats en zo was het podium volledig ‘Harlindis en Relindis’ gekleurd. D

De andere leerlingen van Harlindis en Relindis kaapten ook alle andere prijzen weg binnen het BSO. 14 leerlingen door enkele ex aequo’s binnen de top 10.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.