Jobmarkt in Maaseik

Voor de dertiende keer op rij organiseert de scholengemeenschap Harlindis en Relindis de jaarlijkse jobmarkt. Ook VDAB is aanwezig met informatie betreffende regionale vacatures, opleidingen en info over grensoverschrijdend werken.

De jobmarkt gaat door op donderdag 11 mei 2017 van 12.30 uur tot 16.30 uur op de Campus Harlindis en Relindis in Maaseik. Vorig jaar telde dit evenement maar liefst 50 standhouders en circa 600 bezoekers.

Technici en goed geschoolde jonge mensen blijven erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Daarom is het voor bedrijven, organisaties en werkzoekenden belangrijk om op 11 mei aanwezig te zijn en kennis met elkaar te maken. Naar aanleiding van de jobmarkt wordt er ook een jobkrant uitgebracht met tal van jobaanbiedingen.

Er komen op de eerste plaats veel laatstejaarsleerlingen en oud-leerlingen van de scholengemeenschap. Verder ontmoet men ook werkzoekenden en geïnteresseerden uit de regio, cursisten van het avondonderwijs, leerlingen van andere scholen en zo meer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.