Marion Van Zon wint Livia Award

Marion Van Zon, van horecagroothandel Van Zon in Hamont-Achel, heeft in C-Mine in Genk de Livia Award van Unizo Limburg gekregen. Marion Van Zon is 20 jaar actief in het familiebedrijf Van Zon met hoofdzetel in Hamont-Achel. Als toeleverancier voor de horeca is Van Zon actief in 3 provincies: Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het bedrijf telt een 200-tal personeelsleden en heeft ook een vestiging in Beringen.

De award is 13 jaar geleden in het leven geroepen als stimulans voor het vrouwelijk ondernemerschap in Limburg. Door de opening van een nieuwe vestiging in Beerse en de vernieuwing van de vestiging in Beringen kende Van Zon een omzetstijging van ongeveer 20% in vergelijking met 3 jaar geleden. “Het winnen van de Livia-Award is voor mij het bewijs dat we met ons team goed bezig zijn. Maar het betekent vooral een stimulans om in de toekomst nog beter en scherper uit de hoek te komen”, zegt Marion Van Zon.

Volgens de jury blonk Van Zon vooral uit op vlak van algemeen ondernemerschap, HR-beleid en innovatie. “De grootste innovatie is ons digitaal verhaal en het stockbeheer met voice picking aan gekoppeld. Hierdoor is er in de voorraad een verwaarloosbare foutmarge van 0.2%. De klanten kunnen op ieder moment van de dag de voorraad raadplegen. Het belangrijkste is dat de klanten door deze ontwikkeling een enorm vertrouwen hebben in wat Van Zon bij hen aflevert omdat het afgeleverde goed bijna altijd correct is met het bestelde goed. Van Zon heeft ook een eigen IT-afdeling, daardoor proberen we alles intern te ontwikkelen”, aldus Marion Van Zon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.