MC Maasland sloopt gebouwen De Koel

De gebouwen die motorclub Maasland in eigendom heeft op de terreinen van het motorcrossterrein in Waterloos, worden door de club afgebroken. Er loopt momenteel nog een procedure bij het Hof van Cassatie, “we gaan niet op uitspraak wachten, maar breken de zaak af”, aldus Laurent Delbroek van de club.

MC Maasland wacht niet op het arrest van het Hof van Cassatie maar gaat de sloophamer hanteren. De kosten voor de afbraak worden geraamd op 40.322 euro, waarvan de Stad Maaseik de helft zal betalen, zo weet het Nieuwsblad.

MC Maasland is nog altijd aan het procederen rond de sluiting van het motorcrossterrein in Waterloos. Men verwacht op korte termijn een definitieve uitspraak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *