Ontmoeting Kinrooise school met basisschool uit Ruiselede

Kinrooi

In het kader van een e-mail project tussen de basisscholen 3K uit Kinrooi en De Kiem uit het West-Vlaamse Ruiselede zal er maandag 22 en dinsdag 23 mei een tweedaagse ontmoeting plaats vinden tussen leerlingen van het zesde leerjaar van beide scholen.

Op Domein Woutershof zullen de leerlingen elkaar ontmoeten. Het project zal voor de dertiende maal plaats vinden.

Gedurende het schooljaar leren de leerlingen elkaar beter kennen door middel van het versturen van e-mails. Als hoogtepunt wordt er jaarlijks een uitwisselingen tussen de beide scholen georganiseerd. Gedurende twee dagen ontmoeten de e-mailgenootjes elkaar in levende lijve en leren ze elkaar beter kennen alsook de streek waarin ze wonen en naar school gaan.

Dit jaar is het de beurt aan de basisschool 3K van Kinrooi om de gasten uit Ruiselede te ontvangen. De leerlingen verblijven met hun begeleiders gedurende twee dagen op het Domein Woutershof in Molenbeersel en doen daar allerlei activiteiten en bezoeken de toeristische bezienswaardigheden van de gemeente Kinrooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.